Ebrunch

Újratervezés. Újratervezés. Újratervezés.
Te is fokozottan érezted az utóbbi másfél évben, hogy szinte képtelenség célokat kitűzni és főleg tartani magad hozzájuk?

Mi lesz a fizikai állásbörzékkel? Hogyan tervezd az őszt toborzás szempontból? Mire van szükség, hogy megtaláld a legjobb szakembereket - óriási holtszórás nélkül?

Mit tapasztaltunk a 2021. tavaszi JOB4me Virtuális Állásbörzén? Hogyan lehet hatékony a toborzásod - sokkal egyszerűbben, mint gondolnád?

A feje tetejére állt a toborzási piac, és mi páholyból élvezhettük. Az állásbörzék, toborzási rendezvények átalakulásának, sőt, átalakításának sűrűjében voltunk (és vagyunk jelenleg is), ezáltal elképesztő mennyiségű tapasztalatot halmoztunk fel, amiből most te is profitálhatsz.

Szeptember 16-án a visszajelzések alapján hasznos és elgondolkodtató online prezentációt tartottunk a témában. Kíváncsi vagy rá?

Kattintsd ide, és nézz bele költség- és kötelezettségmentesen!

Milyen témákat jártunk körül?

Beszélgettünk arról, hogy változtak meg az álláskeresők preferenciái a COVID alatt, és mi várható a padémiát követően (spoiler: valószínűleg évek óta nem tapasztalt fluktuáció – és nem csak a mi várakozásunk szerint).

Megkérdeztük a jelenlévőket, náluk hogyan alakult a kommunikációra fordítható költségkeret és maga a kommunikációs aktivitásuk.

Beszélgettünk arról is, hogy részt vennének-e egy idei őszi fizikai állásbörzén.

Pro és kontra érveket hozunk az állásbörzékkel kapcsolatban, hogy el tudd dönteni, neked való-e ez a platform.

Elmondtuk a véleményünket arról, hogy miért maradnak velünk még hosszú távon a virtuális és online toborzási rendezvények, és ha már együtt kell élni, sőt tervezni kell velük, hogyan tudod kihozni belőlük a maximumot.

Megosztottuk a 2021. márciusi JOB4me, a Virtuális Állásbörzén szerzett legfontosabb tapasztalatainkat, és ízelítőt adtunk a virtuális toborzás megkönnyítését szolgáló megoldásainkból, valamint bemutattuk azokat a fejlesztéseket, amiket a HR-esek visszajelzéseit figyelembe véve építünk be az októberi JOB4me-be.

Beszélgettünk arról is, hogy ha részt szeretnél venni egy online toborzási eseményen, esetleg sajátot szeretnél szervezni, melyek azok a jellemzők, amik biztosítják a hatékonyságot és a sikert.

Ezek az információk segíthetik az őszi vagy akár távlati toborzási terveitek megvalósítását?

Add meg az elérhetőségeid, és küldjük is az előadás felvételét!